Re: SP3 setup error



Boot to Safe Mode and log in with the Administrator account.
You need to edit the Permissions on
C:\Documents and Settings\All Users\Documents <---- this subfolder
[ The Security tab is available when logged in as Admin in SM ]

The Administrator account should have all Permissions checked except for
Special Perms.
System should have the same settings as the Admin account.
Everyone and Power Users have the same settings *EXCEPT* for Full Control.
The above settings are when Simple file sharing is Enabled.

MowGreen [MVP 2003-2008]
===============
*-343-* FDNY
Never Forgotten
===============


New Hope User wrote:

I am also having this problem. I set the sharing on C:/Documents and Settings/All Users/Documents to "share this folder on the network", then retried the copy of beethov9.wma from the Software Update Installation Wizard - and the /Documents folder is now gone.

I brought up the svcpack.log and the log tells me this:

1556.508: VerifySize: Unable to obtain Target file size: C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Music\Sample Music\Beethoven's Symphony No. 9 (Scherzo).wma 1556.588: UpdSpDecompressOrCopyFile error: C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Music\Sample Music\Beethoven's Symphony No. 9 (Scherzo).wma, Error = 00000005

and then a few lines down:

1561.595: UpdSpDecompressOrCopyFile retries failed: C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Music\Sample Music\Beethoven's Symphony No. 9 (Scherzo).wma 1561.595: UpdSpDecompressOrCopyFile error: encountered an error:, Error = 0000007b

Please resolve (I can't believe this problem has not been resolved)... Try googling beethov9.wma

"Bill" wrote:


MowGreen,

Apologies. I must have accidentally created a new thread when I answered my
own question because my reply doesn't appear in this thread.

There was a problem with the file permissions with some folders in the
\\documements and settings\all users\ path not being set to allow access. When I added permissions to modify these folders -- SP3 installed without a
hiccup. Bill


On Fri, 09 May 2008 12:32:42 -0700, MowGreen [MVP] wrote:


Open the svcpack.log by going to Start > Run > copy&paste the below into the Open: line and then click OK or press Enter

%windir%\svcpack.log

Click Edit, Find
In the Find what: field type in beethov9.wma
Click the Find Next button
Copy and paste the entry for beethov9.wma into your reply, please.
ALSO, include *any other entry with beethov9.wma* by clicking the Find Next button.

MowGreen [MVP 2003-2008]
===============
*-343-* FDNY
Never Forgotten
===============



Bill wrote:


Hi,
During installation of the SP3 update (manual update) I see the following
error:

"An Error occurred while copying file beethov9.wma.
Cannot copy file to destination directory.
Click Retry to retry operation Click cancel to..."

I tried ignoring the error, but it comes up again during the install, and
finally causes the installation to fail completely. I could see the file in
the source directory; but I have no idea why it fails to copy to the
destination. The destination path was not given, and there was no other
info.

PC is a dell XPS Generation 2, XP home sp2, with 2gbram, 30 gb free disk
space. The account I was using has admin priveledges.

Thanks for any help.
Bill

Oh, the SP3 update installed fine on my Dell Optiplex running XP pro.

Email address is a spam trap


--
Email address is a spam trap

.