Re: explorer runs every time at startup



Richard,

If I start the Internet browser. I shut down 5 minutes ago to watch
careful.....but that's it.

Karel


"Richard Goh" <me@xxxxxxxxxxxxxx> schreef in bericht
news:ewdaPgVNFHA.580@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
> Does it happen when:
> You start the computer?
> You start the Internet browser?
> You start any program?
> You start just certain programs?
>
> "websmoker" <websmoker@xxxxxxxxxxx> wrote in message
> news:424aecee$0$119$dbd4b001@xxxxxxxxxxxxxxxxxx
>> Dear Richard,
>>
>> To be honest: I do not know.
>> I hear a long run ( as if we are installing new software) and takes about
>> 1 minute. That was not after I bought the computer.
>> can i see that somehow?
>>
>> Karel
>>
>>
>> "Richard Goh" <me@xxxxxxxxxxxxxx> schreef in bericht
>> news:%23QRBx9TNFHA.2356@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
>>> Explorer is the desktop program
>>> Windows Explorer is the file manager program
>>> Internet Explorer is the web browser program.
>>>
>>> Which Explorer are you talking about?
>>> What are the messages that give the impression it is re-installing?
>>> We need a lot more details if we are to help you.
>>>
>>> "websmoker" <websmoker@xxxxxxxxxxx> wrote in message
>>> news:424a9e46$0$83632$dbd49001@xxxxxxxxxxxxxxxxxx
>>>> running xp and sp2:
>>>> Every day i open explorer i have the feeling that it is re-installing.
>>>> After
>>>> first time start i can open all pages normal. After shutting down
>>>> reinstalling starts again.
>>>> Happens every time at startup.
>>>> new cd with sp2 installed: no changes.
>>>>
>>>> Thanks
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>>
>
>
>



.