Re: Problems sending/receiving when switching from Windows Live Mail back to Windows Mail



Try : Tools > Accounts > highlight your account, Properties > Advanced > UN-check BOTH " This server requires a secure connection ( SSL ) > OK
t-4-2

"HBakhda" <HBakhda.3mmb7e@xxxxxxxxxxxxx> wrote in message news:HBakhda.3mmb7e@xxxxxxxxxxxxxxxx

I apologise for "hijacking" this question, but having just become a
member, I cannot seem to create my own thread!

In any case, Gary vanderMolen seems to appear many times in responses
to questions regarding Windows Live Mail.

I have just installed Windows Live Mail and set it up as required. I am
on an XP machine. My problem is that when trying to send emails, it
fails to do so, with the following error message:

The server does not support a SSL connection.

Subject 'test'
Server Error: 250
Server Response: 250 SIZE 20971520
Server: 'smtp.talktalk.net'
Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC7D
Protocol: SMTP
Port: 25
Secure(SSL): Yes

Talktalk are my broadband providers and I have checked whether they
block port 25 or not and they do not. I used the telnet command:
"telnet://smtp.talktalk.net:25";

and got back: "220 smtp.talktalk.net ESMTP"

The server not supporting SSL connections is what is throwing me. I
have unchecked the "my server requires authentication" box and still get
an error.

Any suggestions?


--
HBakhda
------------------------------------------------------------------------
HBakhda's Profile: http://forums.techarena.in/members/hbakhda.htm
View this thread: http://forums.techarena.in/windows-vista-mail/892367.htm

http://forums.techarena.in

.